Praktisk Information

Taxaflyvninger over hele Danmark


Oftest stillede spørgsmål:


Hvordan gør man?

Hvis I skal flyves fra A - B her i Danmark, så ring på 28 91 14 09 eller endnu bedre: skriv en mail til skyfox@skyfox.dk. Vi vil derefter give jer et tilbud på opgaven, og sammen med jer vurdere, om det er muligt. Husk at skrive navn og telefonnummer, når I henvender jer skriftligt.

  • Vi flyver alt fra ture mellem København og Aarhus til små ture mellem land og by. Ingen opgave er for lille, og ingen for stor.

Kan vi flyve, når det blæser?

JA - husk på, at helikopteren bevæger sig igennem luften med ca. 200 km/t, så det blæser altid omkring helikopteren. Hvis vinden er turbulent, så flyver vi ikke, men I vil altid kunne kontakte os hvis I er i tvivl om muligheden for at blive hentet. Alle vores gæster er overraskede over, hvor stabil helikopteren er i luften, så ja, vinden er ikke noget man mærker. 

Vi går meget op i, at I får en fantastisk oplevelse I aldrig vil glemme - så vi flyver kun, når vejret er til det.

Hvad med børn?

Børn er meget velkomne og kan sagtens flyve helikopter… Det eneste krav er, at de kan sidde i deres eget sæde. Mine egne børn havde jeg med oppe i det blå, da de var 3 år gamle - så det kan man sagtens. Børn elsker at flyve helikopter… :-)

Er der vægtbegrænsninger?

JA - Man må maksimalt veje 136 kilo, hvis man skal med ud og flyve. Det kan lyde mærkeligt, men det er en af de få begrænsninger der er på maskinen.

Hvordan betaler man?

Vi tager imod de fleste kort, sender regninger eller hvad der passer jer bedst.

Hvad med Co2?

Tak fordi I spørger - vi er lige så interesseret i at passe på vores klode, som I er. Den CO2 vi udleder i år betaler vi 3 x igen. Når året er omme, laver vi en oversigt over vores forbrug og vores grønne tiltag, som I kan læse mere om her på siden.

Flere spørgsmål?

Læs mere under fanen ‘kontakt / hvem er vi?’ øverst på siden, eller klik her.