Hvem er vi - og hvordan gør man?

Skyfox ApS har fuld gang i rotorbladene. Vi opererer under Newcopter, som bl.a. også driver TV2 News Helikopteren. Dette samarbejde er vi meget stolte af, og glæder os til at tilbyde jer alle den samme professionalitet, som Newcopter står for.

Skyfox ApS er ejet af Mikkel Pedersen. Ud over at lave alt, lige fra hjemmeside til booking af arrangementer, så flyver vi selvfølgelig også selv helikopteren. Vi kan dermed holde priserne helt nede, hvilket vi håber, at I kommer til at nyde godt af.

Vi går meget op i, at I får den bedste oplevelse i luften, husker turen med et stort smil på læben, men frem for alt - kommer sikkert frem.

- vi ses forhåbentligt snart til en tur i det blå...

Pilot, Mikkel Pedersen

Pilot, Mikkel Pedersen


Kontakt

I er altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon.

Hvis I skal flyves fra A - B her i Danmark, så ring på 28 91 14 09 eller endnu bedre: skriv en mail til skyfox@skyfox.dk. Vi vil derefter give jer et tilbud på opgaven, og sammen med jer vurdere, om det er muligt. Husk at skrive navn og telefonnummer, når I henvender jer skriftligt.

  • Vi flyver alt fra ture mellem København og Aarhus til små ture mellem land og by. Ingen opgave er for lille, og ingen for stor.

Vi vil blive meget glade for en mail, hvis I ikke finder svar her på siden. Da vi har meget travlt i forår-, sommer- og efterårsmånederne er vi svære at fange på telefonen.

Cvr.nr.: 33 59 71 26

Telefon: 28 91 14 09

Mail: skyfox@skyfox.dk

Kontor (post):
Skyfox ApS
Miltonsvej 23,
8270 Højbjerg, 
Aarhus