Praktisk Information

Bornholm, sommeren 2019


Ændringer og eventuelle aflysninger findes under fanen ‘Bornholm 2019’ øverst på siden.


Oftest stillede spørgsmål:

Kan vi flyve, når det blæser?

JA - husk på, at helikopteren bevæger sig igennem luften med ca. 200 km/t, så det blæser altid omkring helikopteren. Hvis vinden er turbulent, så flyver vi ikke, og I vil kunne læse om det under “Bornholm 2019”. Alle vores gæster er overraskede over, hvor stabil helikopteren er i luften, så ja, vinden er ikke noget man mærker. 

Jeg går meget op i, at vi får en fantastisk oplevelse I aldrig vil glemme, så jeg flyver kun, når det er sjovt :-)

Skal man reservere / booke i forvejen?

NEJ - man møder bare op og flyver med.

Hvad med børn?

Børn er meget velkomne, og det eneste krav er, at de kan sidde i deres eget sæde. Mine egne børn havde jeg med oppe i det blå, da de var 3 år gamle - så det kan man sagtens. Børn elsker at flyve helikopter… :-)

Hvordan finder man jer?

Flag og skilte vil vise jer vej, når I nærmer jer flyvestederne, hvor vi flyver. Hvert sted byder på et helt særligt perspektiv på Bornholm foruden et kik udover hele øen, og der vil derfor være forskellige ruter at vælge imellem med priser fra 395,- kr. Der skal være minimum 2 gæster i helikopteren, før vi letter - ellers hænger det ikke sammen for os, og vi forbeholder os ret til at fylde helikopteren op. Da stemningen er høj, og alle er i godt humør, så finder du næsten helt sikkert nogen at flyve med, hvis du kommer alene :-) 

Er der vægtbegrænsninger?

JA - Man må maksimalt veje 125 kilo, hvis man skal med ud og flyve. Det kan lyde mærkeligt, men det er en af de få begrænsninger der er på maskinen.

Hvordan betaler man?

Vi tager imod de fleste kort, samt kontanter.

Har I et hurtigt overblik over flyvestederne?

JA - Sommeren igennem, fra mandag d. 1. juli – fredag 2. august 2019, flyver vi fem gange om ugen fra fem forskellige steder (se mere under ‘Bornholm 2019’ i menuen øverst på siden, eller klik her):

Hvad med Co2?

Tak fordi I spørger - vi er lige så interesseret i at passe på vores klode, som I er. Læs mere om vores grønne tiltag under fanen ‘300% CO2-positive’ øverst på siden, eller klik her.

Flere spørgsmål?

Læs mere under fanen ‘kontakt / hvem er vi?’ øverst på siden, eller klik her.