Praktisk Information

Bornholm, sommeren 2018


Ændringer og eventuelle aflysninger findes under fanen Aktuelt! øverst på siden - så tjek dér hvis I er i tvivl om, hvorvidt vi flyver…


Oftest stillede spørgsmål: Kan vi flyve, når det blæser?

Ja - husk på, at helikopteren bevæger sig igennem luften med ca. 200 km/t, så det blæser altid omkring helikopteren. Hvis vinden er turbulent, så flyver vi ikke, og I vil kunne læse om det under “Aktuelt”. Alle vi flyver med er overraskede over, hvor stabil helikopteren er i luften, så ja, vinden er ikke noget man mærker. 

Jeg går meget op i, at I får en fantastisk oplevelse I aldrig vil glemme, så jeg flyver kun, når det er sjovt :-)


Reservation er ikke nødvendig - man møder bare op og flyver med.


Børn er meget velkomne, og det eneste krav er, at de kan sidde i deres eget sæde. Mine egne børn havde jeg med oppe i det blå, da de var 3 år gamle - så det kan man sagtens.


Flag og skilte vil vise jer vej, når I nærmer jer flyvestederne, hvor vi flyver. Hvert sted byder på et helt særligt perspektiv på Bornholm foruden et kik udover hele øen, og der vil derfor være forskellige ruter at vælge imellem med priser fra 395,- kr. Der skal være minimum 2 gæster i helikopteren, før vi letter - ellers hænger det ikke sammen for os, og vi forbeholder os ret til at fylde helikopteren op. Da stemningen er høj, og alle er i godt humør, så finder du næsten helt sikkert nogen at flyve med, hvis du kommer alene :-) 


Man må maksimalt veje 125 kilo, hvis man skal med ud og flyve. Det kan lyde mærkeligt, men det er en af de begrænsninger der er på maskinen.


Sommeren igennem, fra mandag d. 2. juli – fredag 3. august 2018, flyver vi fire gange om ugen fra fire forskellige steder (se mere under rundflyvning):