Bornholm

Se Bornholm fra oven og forstå, hvorfor vi kalder klippen for Østersøens Perle.

Ud over en smuk oplevelse, så er det enormt spændende at flyve helikopter, da det ikke kan sammenlignes med andre måde at bevæge sig på.

Klik jer frem i nedenstående for at få mere information om flyvestederne.

Under fanen 'Aktuelt!' (øverst) kan I læse om eventuelle ændringer i programmet.

 

En pige fortalte os, at det var som at befinde sig i en drøm, hvilket er meget flot beskrevet - så kom og oplev drømmen i det blå...


Det er som at befinde sig i en drøm...
— Sofie 12 år

Hammershus

Hammershus

Hammershus

Mandag

Oplev noget af det mest spektakulære Bornholm har at byde på - nemlig den fantastiske natur på nordøen og se Hammershus Slotsruin, når vi letter fra Bornholms Tekniske Samling, som er vores nye flyvested fra nordøen.

Snogebæk

Snogebæk

Snogebæk

Tirsdag

Udforsk det idylliske Snogebæk med de indbydende sandstrande, og tag turen langs kysten over det krystalklare vand ved Dueodde. Her ser vi sydøen, som skiller sig ud fra resten af klippeøen. Udvid perspektivet og se det hele fra oven!

Hasle

Hasle

Hasle

Torsdag

Kom tæt på øens dramatiske klipper med en helikoptertur langs Bornholms vestkyst og oplev kontrasten til sydøens hvide sandstrande. Det er desuden også muligt at opleve Hammershus og Opalsøen fra en enestående vinkel, som kun er mulig fra luften.

Nexø

Nexø

Nexø

Fredag

Oplev solskinsøen i sin helhed fra oven, og kom tæt på Bornholms maleriske østkyst. Se Svaneke og Utzons fyrtårn, når vi runder skansen på kanten af østkysten. Få et flot syn på den lille købstad Nexø, som samtidig er Bornholms største fiskerihavn.